DEGLAKOK

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 887 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Deglakok. Meer weten? Ontdek meer

3 mrt 2024 om 20:58 Het eten was verukkelijk.
24 feb 2024 om 22:02 Goed verpakt en netjes bezorgd. Lekker eten en volop genoeg.
19 feb 2024 om 0:39 Kapsalon was niet lekker friet erg donker en slap niet warm was flink afgekoeld
18 feb 2024 om 21:29 Top bezorging en lekker eten. Bedankt voor de fanta, kregen we er extra bij!
18 feb 2024 om 6:18 Top service!
6 feb 2024 om 12:03 goed! enige vond ik de aardappelen wat aan de donkere kant en sate zag er wat wit uit!niet zoals ik sate saus ken . verder smaakte het goed dank jullie wel!!
5 feb 2024 om 20:30 Pasta’s waren lekker en kon het snel afhalen
29 jan 2024 om 14:32 Spareribs were far too fatty for my taste
24 jan 2024 om 22:18 Pita was missing from the order. Thuisbesorgd offered to call the restaurant at 23:00 so even no money back was provided.
20 jan 2024 om 19:49 We kregen lamsshoarma in pindasaus; was niet besteld. Jammer. De warmte liet te wensen over. De smaak was wel goed.
14 jan 2024 om 6:50 pasta top eten super warm zelf stokbroodje top vriendelijke bezorger
11 jan 2024 om 1:30 Veel keus. En was erg lekker eten! We hadden verschillende dingen (pasta, vis, kapsalon, extra's) wat allen erg lekker was! Wij zullen zeker nog eens bestellen! Was wel wat lang wachten maar dat was voor ons nu niet heel erg.