DEGLAKOK

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 742 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Deglakok. Meer weten? Ontdek meer

28 sep 2022 om 19:23 Heerlijk gegeten zoals gewoonlijk. Extra spareribs en drankje van het huis werden gewaardeerd. Bedankt!
25 sep 2022 om 19:46 Spareribs waren lekker! Zeker voor herhaling vatbaar
21 sep 2022 om 16:54 Verrassend lekker en veel keuze!
18 sep 2022 om 10:07 Ik beste hier regelmaat en altijd prima in orde.
8 sep 2022 om 20:26 Top!
4 sep 2022 om 19:50 Was vers en prima
2 sep 2022 om 21:47 Eten uitstekend Bezorging ivm GP ca 2 uur
27 aug 2022 om 23:11 Het eten was heerlijk! Alleen het eten was al wat afgekoeld en de wachttijd erg lang. Ik hoop ze de volgende keer mij als eerst op de route zetten
22 aug 2022 om 11:39 Lekker eten en grote porties!
10 aug 2022 om 22:28 Uitstekend! Zoals gewoonlijk. Spareribs zoals het moet zijn; Heerlijke groente erbij, hemels!
8 aug 2022 om 20:06 Eten was lauw en het brood was taai. De bezorging duurde 40 min langer dan aangegeven. De kipshoarma is gewoon kipfilet en bij een broodje shoarma krijg je een pita i.p.v. een turks broodje. Je betaald veel te veel voor wat je krijgt.
8 aug 2022 om 2:37 Fresh, clean and delicious